Program de lucru Luni - Vineri - 8:30 la 17:00
CONTACT 024 11 110
Trimiteţi-ne un email secretariat@unitedworld.ro

Cursuri

Cursuri pentru prescolari

Cursurile sunt focalizate pe utilizarea lumbii straine in contexte practice si autentice, metoda ajutand la dezvoltarea aptitudinilor individuale si tinand cont de tipurile de inteligenta. Cursul este interactiv iar copiii sunt motivati sa invete prin proiecte, cantece si jocuri. Ei se afla in centrul atentiei, accentul punandu-se pe descoperirea limbii in mod natural, prin joaca. Se dezvolta abilitatile motorii fine si grosiere prin TPR (reactie fizica totala).

Cursuri pentru clasele 0-4

Metoda comunicativa integreaza clar structurile gramaticale. Se folosesc teme de studiu motivante si se recicleaza constant vocabularul. Se stimuleaza abilitatile cognitive prin diferite tipuri de activitati(inclusiv auto-evaluarea, pentru dezvoltarea capacitatilor critice, avand ca scop autonomia elevului). Limbajul este contextualizat, astfel incat sa aiba inteles si relevanta pentru copii. Activitatile comunicative sunt dinamice (povesti, cantece, jocuri interactive, interpretari de roluri). Proiectele si sarcinile sunt motivante, punandu-se accent pe responsabilizare si pe lucrul bine dus pana la capat.

Cursuri pentru clasele 5-8

Se folosesc manuale structurate pe cicluri de invatare clare, cu scopuri precise, prin metoda comunicativa si micro-lectii. Se dezvolta independenta utilizatorului prin practica, pentru a extinde si contextualiza unitatile de vocabular si gramatica. Se folosesc teste pe niveluri multiple, iar evaluarile sunt corecte si obiective, bazate pe materia studiata. Lectiile se bazeaza pe situatii de comunicare clare si realiste, relevante si motivante. Se introduc teme cu valoare sociala, iar corectura se face incurajator, pe principii umaniste.

Cursuri pentru obtinerea de certificate internationale (CC)

Certificatele internationale pot fi un scop in sine – pot fi echivalate cu examenele de competenta lingvistica. Insa tendinta europeana in momentul de fata este sa dovedim invatarea pe tot parcursul vietii. Din aceste motive, Centrul Educational United World asigura pregatirea si organizeaza examene internationale incepand de la 7 ani (Trinity College London GESE gradele I – XII), sau teste echivalente cu examenele de bacalaureat la limba engleza, aflate pe lista de examene acceptate a Ministerului Educatiei Nationale (Trinity College London ISE I si II, Cambridge FCE), sau examene necesare pentru inscrierea la o facultate in afara tarii (IELTS sau Cambridge CAE, CPE). Toate aceste examene au echivanent in Cadrul European Comun de Referinta pentru studiul unei limbi straine, care defineste nivelurile de stapanire ale acesteia, dupa cum urmeaza:
Utilizator elementar:
A1 – Nivelul Introductiv
A2 – Nivelul Intermediar

Utilizator independent:
B1 – Nivel de baza
B2 – Nivelul Avansat sau Independent

Utilizator experimentat:
C1 – Nivelul Autonom: pentru o folosire regulat? în contexte de dificultate rezonabil
C2 – Nivelul Stapânire

Pentru mai multe detalii despre nivelurile de cunostinte,va rugam accesati link-ul urmator: Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbi