Tabere internationale

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra
cu cele mai bune programe
de vacanta!

Taberele internationale in strainatate concepute special pentru copii si tineri intre 7 si 20 de ani sunt calea cea mai directa pentru a invata si exersa o limba straina si a depasi bariera de exprimare intr-un mediu multicultural, printre multe alte nationalitati.

Ai intre 7 si 20 de ani? Vrei sa devii independent si responsabil, sa depasesti bariera de exprimare intr-o limba straina? Vrei sa experimentezi o scoala britanica sau o universitate Americana intr-un sistem diferit de educatie? Hai cu noi intr-o tabara in strainatate, in Anglia, Franta, Germania, Spania sau in Statele Unite ale Americii! Iti garantam o experienta educativa unica, distractie, schimb intercultural, internationalitate si prietenii noi, legate pe viata.

Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce includ lectii interactive de limba engleza, germana, franceza, spaniola sau italiana. Nu rata excursiile in parcuri de distractie precum Portaventura sau Thorpe Park, dar nici vizite la Fabrica de Ciocolata Cadburys, Harry Potter Studio, DisneyLand sau LegoLand.

Daca iti place sa calatoresti, Mirunette iti garanteaza multa actiune, interactiune si distractie in taberele educationale de limbi straine organizate in strainatate in vara 2015. Feed-back-urile primite reprezinta cartea noastra de vizita!

Mai multe informatii aici